Commissie Sportzaken vernieuwt zich
Geplaatst door webmaster op 28-03-2016
De Commissie Sportzaken heeft vanaf 22 maart 2016 een nieuwe secretaris: Bas Seijffert. We zijn blij dat Bas deze taak op zich wil nemen. De intentie is dat Bas t.z.t. Karel Termaat zal opvolgen als voorzitter van de Commissie Sportzaken.
Karel wordt deze zomer 80 jaar. Zo langzamerhand wil hij deze taak wel eens overdragen.

Bas zal de komende maanden gebruiken om zich – weer - in te werken in de zaken van de commissie; hij heeft een aantal jaren geleden ook dit werk gedaan; de oude deskundigheid moet weer up-to-date gebracht worden.

Hoewel we vorig najaar een groot aantal liggende brevetaanvragen hebben kunnen afhandelen, blijkt de achterstand nog niet helemaal weggewerkt en dat is zeer vervelend voor degenen die het betreft. De nu recent ontdekte aanvragen zijn in een aantal gevallen al een paar jaar oud. De huidige administratie is niet erg overzichtelijk; ook daar is nog wat te ordenen.

Om alles in beeld te krijgen  verzoeken we de aanvragers die nog geen resultaat van hun aanvraag hebben mogen ontvangen, een mail te sturen naar de commissie, csz@zweefportaal.nl, met de boodschap dat u nog een aanvraag heeft lopen en om welke prestatie het gaat. Zoals bijvoorbeeld 300 km, 1000 m hoogtewinst; 5 uurs, etc. EN heel belangrijk: de datum van de aanvraag!!. Bas weet dan waar hij moet zoeken.

Overigens zal na deze fase de behandeling van aanvragen door een medewerker van het Bondsbureau worden gedaan, onder verantwoordelijkheid van de CSZ.
Verdere aanvulling van de Commissie Sportzaken zal worden gezocht in lijn met de te verwachten werkzaamheden in de nieuwe constructie.

Het ABZ is blij dat Bas Seijffert deze taak op zich wil nemen en wenst hem veel succes, we hopen vooral dat problemen bij de behandeling van aanvragen voor prestatiebrevetten verder voorkomen zullen worden.

Lonneke Alsema (ABZ)